Indien vs Zimbabwe - ICC World Cup 2015 Astrology Prediction

India Vs Zimbabwe Icc World Cup 2015 Astrology Prediction




Indien har gjort et stort stykke arbejde indtil videre ved ICC World Cup 2015. Nu går holdet ind i den sidste gruppekamp mod Zimbabwe den 14. marts i Eden Park, Auckland. Indien med fem sejre i træk sammen med New Zealand betragtes som turneringens mest hold i form. Zimbabwe har imidlertid den vidunderlige mulighed for at genoplive magien ved ICC World Cup 1999, hvor de havde en god start ved at forstyrre Indien i deres anden gruppekamp. Denne kamp vil ikke være den store forskel for Zimbabwe, da de kun har en sejr under ærmerne fra deres fem kampe indtil videre. Denne kamp vil snarere være et spørgsmål om stolthed, og det vil være et kæmpe løft for spillerne.

astroYogi -astrologer har givet deres forudsigelse efter at have analyseret fødselsdiagrammer for kaptajnerne fra begge hold. Lad os se:





MS Dhoni , kaptajn for Indian Cricket Team blev født den 7. juli 1981 i Ranchi, Jharkhand delstaten Indien. Hans måneskilt er Jomfru og den herskende planet er Merkur. På kampens dag, hvis vi skal se på Månens position, er Moon i det 4. hus fra sit måneskilt, der anses for at være lykkeligt og heldigt. Denne kamp skal handle om holdindsats. Da Mars overser sit månetegn, vil dette også gøre ham superaktiv og spændt. Solen placerer sig i det 6. hus fra sit måneskilt er yderst gunstig, og dette skal gøre holdet Indien uovervindeligt sammen med fantastisk lederskab af en selvsikker kaptajn.

Elton Chigumbura , kaptajn for Zimbabwe Cricket Team blev født den 14. marts 1986 i Kwekwe, Zimbabwe. Hans måneskilt er Vædderen og derfor er hans herskende planet Mars. Den 14. marts vil Mars, der placerer sig i det tolvte hus fra sit måneskilt, gøre ham lavt selvtillid. Moon i det 9. hus skal dog give væk en tidlig succes til teamet Zimbabwe med en god start. Men Mars 'stærke negative indvirkning tillader muligvis ikke, at Zimbabwe -teamet dominerer holdet Indien.



Ifølge den astrologiske forudsigelse for den kommende kamp, ​​da kampen starter fra 14:30 timer, skal den være en heldig opstigende for den indiske skipper. Indisk crickethold ser ud til at være i en stærkere position med 70% chancer hvad angår at vinde denne kamp. Zimbabwe har kun 30% chancer for at vinde denne kamp.

Populære Indlæg